Responsivt enkeltmannsforetak

Om oss

Esbjug Media er et enkeltmannsforetak for Tidemann Esbjug. Selv om det meste er en en-manns-operasjon bruker jeg også andre freelancere til å løse deloppgaver for meg. 

Jeg jobber med fremvisning av bedrifter på nett. Jeg designer og bygger websider, leverer video, foto, SoMe Marketing, SEO og markedsstrategi. 

Jeg har som mål å levere tjenester av høy kvalitet for de som ønsker å gjøre en innsats for å hevde seg over konkurrentene. 

I midtsjiktet

Jeg er kun begeistret om jeg leverer noe konkurransedyktig, men sikter på å være leverandøren som kan levere til mellomsjiktet av markedet. Behovene for produksjon følger bedriftens størrelse og  forretningsmodell. 

Å være seriøs rundt det digitale uttrykket til bedriften er viktigere enn noen gang før,  og markedet har etterspørsel. 

Responsivt
Enkeltmannsforetak

Strømlinjede prosesser gjennom store freelance-nettverk gjør enkeltmannsforetaket skalerbart. Det er ofte mange enkle og tidkrevende prosesser som ikke nødvendigvis bør gjøres av kreative beslutningstagere. Forretningsmodellen bygger på å søke etter sterke ressurser i land hvor Norsk Krone er sterk, og skalere fra én prosjektdeltager til flere etter behov.